Home » Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

door Raymonde

Heb je helemaal geen zin om zelf een blog te schrijven en ben je op zoek naar iemand die dit voor jou doet?

Ontdek dan wat ik, Raymonde Mayland, voor jou kan betekenen!

Ik schrijf heldere SEO-vriendelijke teksten voor ondernemers en bedrijven in Nederland, van 500 tot 2.000 woorden.

Waarom is bloggen interessant?

Een blog kan voor ontzettend veel zichtbaarheid voor jouw website zorgen. Weet je dat iedere blog die je op jouw website deelt, een webpagina is die zichtbaar is op Google. Hoe meer webpagina’s Google kan laten zien, hoe meer verkeer jij krijgt naar jouw website en hoe meer mensen kennis kunnen maken met jouw product of diensten!

In een blog laat jij jouw kennis en expertise zien en daardoor weet iedereen dat ze bij jou moeten zijn, wanneer ze meer willen weten over jouw core business.

Daarnaast is een blog veel duurzamer dan een bericht op social media.

Maar ja, niet iedereen kan fijne leesbare teksten schrijven. Misschien heb je helemaal geen tijd om in de pen te kruipen en een SEO-vriendelijke tekst van duizend woorden te schrijven. In dat geval kun je het schrijven van jouw blog het beste uitbesteden.

Hoe ga ik te werk?

Voor we aan de slag gaan, wil ik je eerst leren kennen. Wie ben jij? Wat doe je? En wat zijn jouw kernwaarden? Dit gesprek voer ik het liefst via ZOOM, zodat we elkaar kunnen zien. Dat vind ik net wat persoonlijker.

Dit gesprek kost niets en is vrijblijvend.

Wanneer we allebei enthousiast zijn, ontvang je van mij een voorstel en bij een akkoord ga ik voor je aan de slag.

Voor ik begin met schrijven, heb ik wel wat achtergrondinformatie van je nodig, dus ik ga jou een paar vragen stellen.

Vervolgens doe ik zoekwoordenonderzoek, om ervoor te zorgen dat jouw tekst vindbaar is voor zoekmachines. Daarna stuur ik jou een voorstel voor de opbouw van de tekst en de belangrijkste zoekwoorden. Het schrijfproces begint wanneer jij hiermee akkoord bent.

Oplevering

Twee weken* na het akkoord, ontvang je de eerste versie van jouw blog.

Dat kan in overleg ook sneller.

Je krijgt twee revisies. Dat houdt in dat je de tekst twee keer terug kunt sturen voor aanpassingen.

*in vakantieperiodes gaat dit in overleg.

Mijn schrijfstijl

Wil je weten of mijn schrijfstijl bij jou past? Lees dan mijn blogs door op de onderstaande icoontjes te klikken.

Enthousiast?

Neem dan nu contact met mij op via het onderstaande formulier of bel mij op: 0650285454

[gravityform id="10" title="false" description="false"]