Home » Blogs leren schrijven

Blogs leren schrijven

door Raymonde

Je blogt, maar pff… Het is wel moeilijk hoor. Vragen zoals: ‘Hoe begin ik, welke volgorde hanteer ik, hoe vaak moet ik eigenlijk bloggen en hoe zorg ik ervoor dat ik de aandacht van mijn lezer vasthoud?’ Spoken door je hoofd.

Daarnaast heb je nog het stukje SEO nog, dat je maar ‘technisch gedoe’ vindt. Alleen daarom zou je het hele bloggen het liefst vergeten, terwijl je eigenlijk met veel plezier schrijft.

Het schrijven van een blogartikel is niet voor iedereen even makkelijk en het delen van jouw verhaal kan ontzettend spannend zijn, misschien zelfs een beetje eng. Toch kent het schrijven van een blog veel voordelen, die jou vast niet onbekend zijn, zoals:

  1. Bloggen is goed voor SEO
  2. Het houdt je website actueel
  3. Je kunt het delen op social media
  4. Je laat jouw expertise zien
  5. Goed voor leadgeneratie
  6. Het geeft jouw bedrijf een gezicht

Wil jij meer verkeer naar jouw website en zoek jij hulp bij het schrijven van een blog? Wil jij leren hoe je jouw blog opbouwt, jouw kennis overdraagt en hoe je moet stijgen in de zoekresultaten van Google? Dan kan ik jou als blog coach helpen.

Aanbod

Ik kan jou op drie manieren helpen. Welk aanbod het beste bij jou past, hangt af van jouw verlangen. Neem een kijkje:

Online blog-training

Wil je zelf in jouw eigen tijd aan de slag met het schrijven van een goede blog, zonder dat je vastzit aan een termijn van een traject? Dan past de online blog-training bij jou. Wanneer je voor dit pakket kiest krijg je toegang tot een online leeromgeving, waar je met behulp van video’s en opdrachten actief een blog gaat schrijven.


Meer informatie

1-op-1 basis coachingstraject

Wil je persoonlijke begeleiding en feedback op jouw artikelen en tegelijk alles over bloggen leren en ontdekken hoe je er voor zorgt dat deze opvallen op Google? Kies dan voor het 1-op-1 basis coachingstraject. Dit is een traject van 6 weken, is voor ondernemers die willen weten hoe ze een perfecte blog schrijven dat rankt.


Meer informatie

1-op-1 intensief coachingstraject

Zoek je meer persoonlijk contact en diepgang in de begeleiding? Kies dan voor het 1-op-1 intensief coachingstraject. Tijdens dit traject krijg je een persoonlijke training en ik geef jouw feedback op jouw artikelen en leg je uit hoe je opvalt op Google. Je ontvangt een SEO-check en ik geef jou SEO-advies.


Meer informatie

Vergelijk

Welk aanbod past het best bij jou? Kijk en vergelijk:

Online blog training

€ 175,-

180 dagen toegang

Online training met:

Video’s

Opdrachten

Pdf’s


Koop nu!

1-op-1 Basis

€ 399,-

6 weken

Online blog training

1-op-1 begeleiding

Feedback op 3 blogberichten

2 zoom-sessies

E-mail contact waarbij ik jouw vragen beantwoord


Dit wil ik!

1-op-1 Intensief

€ 699,-

12 weken

Persoonlijke blog training

1-op-1 begeleiding

Feedback op 6 blogberichten

6 zoom-sessies

E-mail contact waarbij ik jouw vragen beantwoord

SEO-check website

SEO-advies


Dit wil ik!