Ik ben Raymonde Mayland, ik ben naar mijn vader vernoemd. Hij heet Ramond, maar mijn moeder vond Ramona geen mooie naam, dus werd het Raymonde.

Al sinds ik een klein meisje was, vertel ik verhalen. Ik tekende ze en ik schreef ze op. Ik schrijf graag en mijn liefde voor schrijven bracht me naar de School voor Journalistiek, waar ik in 2008 afstudeerde op het medium tijdschrift.

Marketing

In plaats van journalist werd ik marketeer. Dat gebeurde heel spontaan, toen er een marketingfunctie vrij kwam bij het bedrijf waarvoor ik werkte. Ik besloot te solliciteren en werd aangenomen. Ik ging aan de slag als marketing coördinator en werd op slag verliefd op het vak.

Liefde

Verliefd werd ik ook op Sven. We gingen samenwonen en een paar jaar later kregen we een dochter. Toen ging Sven in Düsseldorf werken. Bijna twee jaar lang reisde hij op en neer, tot we in augustus 2018 naar Düsseldorf verhuisden. Het was een moeilijke beslissing voor mij, maar de beste voor ons gezin. We trouwden een paar maanden later en nog een negen maanden later verwelkomden we onze zoon. Met z’n viertjes leiden wij een rustig leven in de Duitse stad en zijn we nog regelmatig in Nederland te vinden.

Marketing dus… Na jaren als marketeer in vaste dienst te hebben gewerkt, besloot ik om als interim marketeer aan de slag te gaan. De verhuizing naar Düsseldorf inspireerde me het ondernemerschap anders in te vullen.

Als content marketeer help ik ondernemers zoals ik, online zichtbaarder te worden door in marketing te investeren.

Ik ben een marketeer met een journalistieke achtergrond. Ik zeg soms dat je met mij een journalist en marketeer in een krijgt. Een content marketeer dus. Mijn liefde met schrijven deel ik graag met jou. Ik help jou duidelijke teksten te schrijven die ranken!

SEO

De laatste jaren heb ik de nodige opleidingen en trainingen gevolgd en veel artikelen gelezen om mijn kennis te vergroten. Een van de onderwerpen waar ik veel over heb geleerd is SEO. Door te voldoen aan zoveel mogelijk eisen die Google stelt aan websites, heb ik de zichtbaarheid van die van mij het afgelopen jaar significant zien groeien. Iedere maand stijgt het aantal websitebezoekers en dankzij mijn blogberichten. En die groei, gun ik jou ook.

Lees ook mijn blogs voor: